:D

handelihandla o sen AJ.
woho! <3

rådjursunge

Tidigare ikväll när jag var ute o sprang såg jag en jättegullig bäbisrådjur! :D Den var så liten o supersöt! :)
Hihi.
Var väl bara det jag ville säga. ;) hehe.

ciao!


whatevaah..

Tjo! Idag har jag inte gjort ett dugg.. Slängde ihop en header nyss, men aa.. Det får vara så länge. :p Kanske ska byta färg på Emma till färgen som jag har som bakgrund? Typ.. Turkosaktig? Aja, får se om jag orkar göra det nån gång.. :p
Annars så händer det ingenting här, sitter fortfarande i pyjamas. Härligt det.. Ska nog upp på mitt rum o lira lite gitarr, o titta på tv. ;)

vi hörs.
ciao!

speaking words of wisdom

It means so much to me,
knowing how much you care,
and that if either one of us needs to talk,
the other will be there.
Your friendship is a special gift,
that I treasure every day,
and I hope you know I value it more than words can say.
<3


cyklarN

Halloj! Idag har jag lekt med Johannisen! :) Vi har chillat i hennes nya rum, eller, bod eller vad man nu ska säga. ;)
Skitsoft, där ska vi ha mycket partaj. ;) Vi har även ätit glass o snackat en massa strunt. :)
Sen så cykla vi hem till Linnéa o hjäpte henne att plocka hallon, för hon skulle baka en paj. Vi gjorde även en shoppinglista, till Åland. ;) Sen drog Johanna hem o käka, o jag o Linnéa åt hallonpajen o spela rockband. :) Det.. gick ju som det gick för min del.. ;) Ey, trummor är inte riktigt min grej kom jag fram till! :D
Efter ett tag cyklade jag hem, eller först cykla jag förbi Johanna o lämna en lapp o snacka lite mer ^^ Sen cyklade jag hem, o på vägen hem träffa jag på Sofie o Elina, trevligt att se dom igen :p
När jag kom hem visade jag Englandsbilderna o kryssningsbilderna för mormor, sen gick jag o duscha.
Och nu sitter jag här o slöar! ;)

ciao!

in the night I hear 'em talk..

Marry me Juliet,
you'll never have to be alone,
I love you and that's all I really know.

skogsmulle.

Hej!
Idag vaknade jag kvart över ett av att pappa kom o väckte mig, så det var bara att kliva upp o klä på mig lite kläder, för vid två kom flickorna hem till mig. :) Vi tittade på Kalles trailer till gothiafilmen, o bilder o videos från England. ;)
Linnéa fick även sin present, tror hon blev väldigt glad! Precis vad hon önskade sig. ;) O så har vi, eller AJ, fixat så att vi kan åka till Åland på lördag! WOHO! :D Kommer bli så kul!
När flickorna åkt hem åt jag middag, sen gick jag upp på mitt rum, spelade lite gittar, tittade på tv o skrev i min bok som jag fick av flickorna i födelsedagspresent. Var ett tag sen jag skrev nu, så.. :p
Sen gick jag ut o lira lite boll, men råka skjuta ut bollen i skogen ganska snabbt, så då gick ja o plocka lite hallon i vårat lilla land. Då fick jag idén om att plocka blåbär till kvällsfika, så det vara bara att ta på sig gummistövlarna o en jacka för att gå ut i skogen o börja plocka. Haha, det var faktiskt ganska fridfullt, eller vad man nu ska säga. :p
Plockade iaf blåbär, smultron, hallon o lite smulgubbar. Mums mums mums!
O delade med mig till mamma, snäll som jag är.

förövrigt har Linnéa nytt ragg o André hatar mig! :D

ciao!

THEY SAY LIFE IS FOR LEARNING.

I'm closer than I was, yesterday.

just another monday rain..

.. Inte för att det har regnat, men whatever. Visste inte vad jag skulle ha för rubrik ;) Så blev textrad från en låt jag lyssnar på..
Men iaf. Har inte gjort så mycket idag. Eller, igår är det visst. Har bara chillat hemma. Fast på kvällen drog jag till AJ, där även Linnéa var. Vi chillade framför datan, o sen titta vi på Beck o lite sånt. Vid ett skjutsade dom hem mig, tack så mycket! :) Haha, o jag fick ta en hockeyhjälm, för dom hade ingen extra moppehjälm. Skitfint, med galler o allt! ;) O självklart blev det två varv i rondellen. Bilen bakom gjorde likadant. ;)
När jag kom hem åt jag två mackor, o sen satte jag mig här.
Har smsat med AK non stop med i massa timmar på kvällen, skönt att vi pratade om det där, vi måste bättra oss på att kommunicera. Puss på dig! O förlåt. Du vet att jag inte mena det. En impulsgrej you know.
Jaja, nu är allt gr8. :)

Men tror det blir slaggen för mig snart, sitter här o nyser, hostar, har ont i halsen o jävligt ont i nacken, vettefan vad jag har gjort! :o
Hatar Shaggy, som har smittat ner mig. Han ska ha fett med spö. AK, hjälp? (a)

puss o godnatt.
ciao!


kryssning i helgen.

Halloj!
Idag kom vi hem från kryssningen. Var faktiskt ganska kul, för det mesta. :)
Vi firade mamma på fredagen, genom att ge lite presenter och så först ute på däck. Sjöng, drack och åt nötter (y) Haha. Sen utforskade jag båten lite, och på kvällen åt vi middagsbuffé (jag säger bara två ord: HEMGJORDA KÖTTBULLAR!!<3) o efter det var det bara att börja festa! eehheh..
Linda tvingade upp mig på dansgolvet, för mamma, Lotta, Carina, Farmor, Mormor, Mattias, Alex, Linus o Maud stod och dansa, så jag tänkte "okej då", så gick vi upp där till dom. Och ja, då kom ju  Omar... Haha, en 20 årig grabb, från Sverige. Fast ja, han va typ turk. "Du har snygga ögon!" (tänk att han säger det på turksvenska) HAHAH, jaja... HAHA, och farmor spana in hans kompis ;) xD Ja juste! Mamma fick gå upp på scenen, för det var en kille som fyllde år som skulle gå upp, men han va inte där, så typ fråga hon som jobba där om de fanns nån annan som fyllde år, o ja, då ropa vi typ ;) Mamma tyckte det var pinsamt :D Alla där inne reste sig och sjöng för henne. Och så hon fick champagne. :p
Lördagen började med frukostbuffé (HEMGJORDA KÖTTBULLAR!!<3), sen kom vi fram till Lettland. Då gick vi av båten och gick till gamla stan i Riga. Vi gick runt och tittade, tog något att dricka o hade det mysigt.. Eller aa. typ. Rätt lame, men whatever ;)
Vi gick på nån marknad med, men det sög. Fanns ingenting bra alls :p Så gick vi tillbaka lite, och satte oss på ett ställe och skulle äta. Haha, när vi skulle beställa såg vi att vi hade hamnat på en sushirestaurang! :p Men det fanns pizza o soppor, så mamma o farmor tog nån kall soppa, o pappa, jag, Fredda o Mattias pizza. :p Först satt vi och vänta i typ en timme, sen kommer serivören och säger att det kommer ta ytterligare 20 min för pizzorna, så då fick vi nån japansk soppa o lite bröd i väntans tider.. Sen kom maten, det var grymt gott! :D Jag tog en salamipizza.
När vi hade ätit klart gick vi tillbaka till båten.
Till middag åt några på buffén och några åt på restaurang. Gissa vad jag åt? Jo... HEMGJORDA KÖTTBULLAR!!<3  haha, sån tönt jag är! :)
På kvällen satt jag mest i karaokebaren, haha, det var kul att titta på alla som sjöng. T.o.m jag sjöng! :o Men med mamma & Lotta (mammas jobbarkompis) ^^
Sen gick jag runt o titta lite på båten, o träffa på två andra killar, typ 17 år från Dalarna.. Fast, trukar -.- Haha.. Men sen fråga dom om vi skulle gå ut, "visst" sa jag, och så tryckte han ena så att hissen skulle komma, men så kom jag på mig själv.. Ut på däck helt själv med 2 killar jag inte känner? Nej tack.
Jag tittade på klockan o sa att jag bara skulle gå och hämta pengar. Då sa dom att dom väntar där vid hissen, o då sa jag att jag skulle komma om tio minuter. - YEAH RIGHT!
Gick till till karaokebaren istället o satt där med Fredde, Jonas o Linda. :)
Vid ett gick vi och la oss, jag var så himla trött! :p Dock somnade jag runt 3 ändå.. -.-
Idag åt jag först frukost (HEMGJORDA KÖTTBULLAR!!<3), sen gick jag o packa ihop det sista i hytten, sen var vi framme i Sverige! :D Vi gick av båten, tog en taxi till tekniska o sen åkte vi buss hem.
Var så himla skönt att komma hem, få ligga i sin egna säng! :D
Jag har bara legat o segat i sängen o suttit här lite. Men ska käka nu!

CIAO!


haha, schnöggingarna!


Bye Sweden! igen.

Hej! Ska snart åka på kryssning, eller, ska åka till Sthlm snart, båten gick vid typ halv fem eller nåt?
Aja, vi ska till stan först o.. göra nåt. :p

Iaf, Linnéa sov ju hos mig i natt, o igår åt vi mat, satt vid datan o tittade på massa bilder, ladda upp ett videoklipp på youtube, tittade på tv, satt vid datan igen, åt mackor, åkte hem till henne, åkte tillbaka till mig, tittade på film samtidigt som vi åt ostbågar ;).
Det har varit trevligt. :)
Hon åkte hem typ nyss, men innan det har vi bara sovit o ätit korv med bröd typ ;).

Vi hörs på söndag eller måndag.

ciao!


torsdag.

Hej!
Idag åkte jag in till Norrtälje och träffade Petra. :) Vi tittade lite på h&m, sen gick vi och åt lunch. Jag tog en avocadosallad, grymt gott! ;) Petra tog en kycklingsallad, det såg gott ut det med. :)
Sen gick vi till ett fik och då tog petra en blåbärspaj. Så gott ut, men jag var så himla mätt så jag tog inget. :p
När jag kom hem åkte jag till AJ och lämna Evas presenter, och så fick jag se AJs nya rum. ;)
Sen åkte vi hem, jag duschade, sen spela jag lite gitarr, sen hjälpte jag mormor med maten lite, o nu sitter jag här och väntar på att Linnéa ska komma, så att vi kan käka! ;) :D

Förresten, jag åker på kryssning imorgon, till söndag, och jag vet inte om jag hinner skriva något innan dess men.. Ni lär ju märka om jag gör det eller inte. ;)

ciao!

röj-flaggor.

utklassad x3.
Jaja, antar att du kommer hem till mig och myser då?
;)




ja tack.

varje ord verkar handla om dig.

I gotta tell you what I'm feeling inside,
I could lie to myself, but it's true.
There's no denying when I look in your eyes,
boy I'm out of my head over you.
I see my future when I look in your eyes,
 it took your love to make my heart come alive.









y o u  m a k e  m e  s m i l e .

a long, long time ago.

HEJ!
Och vad har jag gjort idag då?
Jag har tittat på tv, ätit två mackor, tittat på mer tv, duschat, packat upp mina grejor och just nu sitter jag här. ;)
Intressant va?
Resten av dagen ska jag underhålla mig genom att sitta här, titta på tv, packa, och äta lite kanske? ;)
Så himla skönt med en "ledig" dag, man kan bara vara hemma och chilla.  Det var länge sen.

Ska kanske ladda upp lite bilder från England med.. kaaanske ;)
Om jag orkar.

ciao!

happy birthday to you!

Idag har jag varit hemma hos Linnea. AJ, AK & Sjöa var där med. Vi fikade en massa, för Linnéa fyllde ju år i söndags, grattis i efterskott! :)<3
Sen så har vi snackat lite om att åka till Åland, och spelat rock band! ;)
Var kul att träffa flicksen igen. :)
Nu ska jag titta till mina makaroner som jag kokar till middag, SVENSKA MAKARONER <3333 :p
Ikväll ska jag fan gå och lägga mig astidigt, fyfan vad skönt! Eller, förresten, jag ska ligga i min säng och titta på tv!!!!1 :o Första gången på typ 5546868 år! :D


ciao!

HEJ SVERIGE!

jag fick en ros.
:)


beat that bitches!

TJAAA

Hejsan! :)
Haha, har typ 20 min pa mig har pa datan, sa skriver lite kort :p

Haha. :) Ehm, ja, vi var ju pa bio i onsdags, och den var inte sa bra xD Men var kul att ga pa bio! :)
I torsdags hade vi forst "final test", det gick bra, och sen akte vi till Lewis och chilla i en park, sen akte vi pa splash party! Det var typ som ett poolpary, och sa fannst det sumodrackter att brova att brottas i (vilket jag och AJ gjorde!) och sa fanns det en typ vagmaskin, man typ surfade och lite annat :p Vi at minikorvar i brod och nachos xD och sa hade vi vattenkrig med ledarna! :D Pa slutet var AJ och jag lite wild and crazy och hoppa i poolen med kladerna pa! :D sen borja det blixtra massor, sa da fick vi inte bada. Juste, AJ kasta i sin ledares skor i poolen med! xD :D Fast, hon hoppa i och hamta dom sen, snall som hon ar! :)
Idag var vi till London och shoppade, jag och Amanda ar saaaa skillade pa att hitta! Vi ager! :D ;)
haha, nej men.. det var kul. Jag kopte en svar klanning/tunika och en I <3 London t-shirt ;)
Vi gick runt pa Oxford street, gick till Picadilly circus och sa akte vi till Nottinh Hill, FETT COOLT! xD
Imorgon ska vi traffa var svenska ledare Charlotta, fa tillbaka vara pass och prata om mandagen. Fast innan det ska jag och Amanda forsoka shoppa upp vara pengar som vi har tagit ut :p Det blir nog latt, bara vi gar in pa New look (var nya favoritaffar!) Haha, sen ska vi ta "turistfoto" vid fontanen, som vi har sagt att vi ska gora dom senaste 2 veckorna typ xD Men det har aldrig blivit av :p Sen pa kvallen ska jag ut med min grupp och ata middag.
PA MANDAG AKER VI HEM!!!! :o
Det ar helt sjukt, de forsta dagarna kanns som evigheter sen, fast anda har tiden gatt jattejattefort!! :o

Aja, vi hors snaart! :D

PUSS
ciao!

usch, usch, usch!

jag kanner mig som han i filmen Super size me. :o :s

hehe. nu ar det 3 min kvar, sedan stangs min data ner.
Da ska jag aka hem och kissa ;) hahaha xD
Nej men.. Sen kanske jag och Aj drar till stan.
Oj, nu fick jag sms fran henne, hon aker fran bowlingen nu, woho! :D x)

PUSSHEJS,
vi hors om en vecka!

Om inte pa tfn da, men ja...

CIAO!

pinsamt varre, right Felicia?

Halloj! :) Idag pa formiddagen var jag pa Pavillion, typ ett gammalt... stalle :p Dar kungen eller nan hade bott.. Typ George den 4, kommer inte ihag (a) Det var haftigt, men lite langtrakigt :p
Efter det gick jag, AJ och Felicia pa stan. Jag och AJ kopte present till Linnea! WOHO, antligen! :D :p Och sa kopte jag en t-shirt, och Amanda kopte massa grejor typ :p haha, kofta, t-shirt, paraply och lite sant. Haha, juste! Nar vi var inne i affaren dar jag kopte min t-shirt sa skulle jag och Felicia aka upp till den andra vaningen,  men forst forsvann Amanda och Felicia, sa jag trodde dom hade akt upp, sa jag gick till rulltrappan och borjade aka upp, men sa kommer Felicia efter mig, och hon trodde Amanda var med mig, sa da hade vi tappat bort Amanda, sa nar vi kom upp tankte vi aka ner igen, men da hade dom ingen rulltrappa ner! Haha, sa vi fick typ panik, eller aa, men vi visste inte hur vi skulle ta oss ner, men sa fanns det en hiss dar, som vi tog. Och vi tryckte pa G (ground floor) men da kom vi typ ner pa lagret! xD Haha, typ nar dorrarna oppnades stod det en kille och en tjej dar, och bara tittade pa oss. Assa, dom jobba dar. Och jag och Felicia borja asgarva! Men jag fick tillslut fram ett "Im sorry" och kille ba "its okay" hahah, sa tryckte jag pa 1, sa akte vi upp igen! xD Och precis nar vi kom ut fran hissen, gratandes for vi skrattade sa mycket, sa stod Amanda dar! Och vi forsokte beratta vad som hade hant, och usch vad pinsamt det var! xD Haha, dom maste ha trott att vi var riktigt dumma eller nat! xD Och sen fanns det ju trappor ner, sa man skulle nog inte aka hissen over huvudtaget xD hahahah! Sen at vi lunch pa burger king, (5 gangen nu tror jag!! :o :s) Sen akte vi till skolan. Det var ganska kul idag. :) Handla typ om musik :p Sen i pausen hade vi valdigt roligt, mobbade norskornas dialekter :D Eg = jag. Haha :p vi hade valdigt kul med prat om agg, kyssar och nan ful kille? xD Aja, skoj var det! :p
Efter skolan akte jag, AJ och Felicia till stan for att kopa frimarken, sen akte vi hem, at middag och sen drog Amanda till stan, for hennes grupp skulle pa bowling. :) Min grupp skulle pa disco, men jag palla inte :p Sa jag duschade och sen akte jag till internet cafet och nu sitter jag har. ;)

Tror inte jag kommer sitta nagon mer dag, jag har bara en timme kvar, sa :p Kan skriva upp lite kort om vad som kommer handa.
Pa onsdag ska jag se Harry Potter-filmen, pa torsdag ar det "slutprov", sen en trip to Lewis, och Splash party! :D
Pa lordag ska vi aka och shoppa i London, och pa sondag ska jag pa middag med min grupp och saga hejda och sant. :p Hander massa mer, men kommer inte ihag allt xD Men det dar ar val de storsta grejorna :p


ONE WEEK TO GO!

ciao!

och ja,

KLART JAG SAKNER ER DAR HEMMA!

:)

tjeeeeniiiixxxen!

Ja mamma, jag har badat en gang, fast det var pa kvallen! ;p Och det gar mycket bra att prata engelska nu. :)

Kan ju saga att i fredags kvall var jag och bowlade, gick inte sa jattebra, fick bara en strike xD men det var kul! :)
Efter det kopte vi tickets till Harry Potter-filmen, vi ska se den pa onsdag. :D
Igar akte vi till Oxford, vi akte forst till.. Nan kyrka, kom inte ihag vad den hette.. Men iaf, det var dar dom hade spelat in lite av Harry Potter! FETT COOLT! xD Sag bla. matsalen, sa himla coooooolt!!! :D:D:D xD Fick tyvarr inte se biblioteket, for det holl pa att byggas om eller nat.. :p
Men vi fick typ bara vara dar i 20 min for vara ledare, vet inte varfor :s Typ for att vi skulle gora massa andra grejor, men.. vi gjorde dom aldrig? Vi fick bara ga fritt pa stan.. Da kopte jag, Felicia och Lovisa milkshake :D Jag tog melon, grymt gott!
Sen nar vi kom hem till Brighton igen akte jag och Amanda hem och bot om, sen akte vi till Donken och at middag.. :p En ganska sen middag. Det var fjarde gangen vi at pa Donken :o
Idag fick vi sovmorgon. Vid halv tolv akte vi till Churchill for Amanda skulle samlas vid tolv och ga och ata pizza med sin grupp. :p Sa jag gick och tittade i affarer, och vid ett traffa jag nagra fran min grupp som jag var med. Vid tva gick vi till stranden/piren for att titta pa karnevalen. :p Det var ganska kul att se pa faktiskt.. ;p
Sen gick jag, AJ & Felicia till stan, och titta lite i affarerna innan de stangde. Vi forsokte hitta en present till Linnea, men.. Aa.. Det gick ju bra.. :p Nej men.. vi har hittat en grej som vi tror vi ska kopa, som vi tror hon gillar. :) (a)
Sen gick vi och kopte godis, sen gick vi och at fish and chips. Det var en.. upplevelse vi inte kommer glomma ;p hahah, usch vad jobbigt det var! xD
Och ja, nu sitter jag och Amanda har pa ett internet cafe :p

Juste, igar skrev jag klart Karlsson brev! WOOOHOOOO! ;p :D

Nu ska jag byta data, for horlurarna funkar inte pa den har :p

ciao!


SHUBRE!

haha, jag kopiera det amanda skrev till sin mamma, for jag ar sa lat! (a) Men, har gjort om lite. :)

Hejhej, hoppas allt ar bra dar hemma!
Har ar allt bra och an sa lange har jag inte haft nagon hemlangtan. Sylviassom vi bor hos ar ca. 60-65 ar och jobbar som stadare. Huset ar ok, men duschen funkar inte sadar jattebra. Varje dag far vi lunchlador som brukar innehalla tva smorgasar med palagg, en frukt, en chokladbit eller chipspase. Vi har markt att engelskmat ar valdigt fet och manniskor har tycker att det ar helt normalt att ata en pase godis eller chips till mellanmal. Vi har bl.a. fatt fish and chips, kottfarsbiffar med potatis och makaroner med ost och bacon, lasagne, hamburgare till middag.
En annan sak vi har markt ar att man absolut inte kan lita pa bussarna, dom kommer nastan aldrig i tid och det ar en aning irriterande. Min ledare larde sig iallafall mitt namn snabbt for jag har kommit forsent till nastan varje samling, eller iaf i borjan. :p Pa vardagarna har vi antingen skola klockan nio eller en aktivitet. Aktivitet kan vara att man gar pa bio, museum, spelar fotboll, umgas med gruppen pa stranden eller bara gar omkring i staden. Har man skola pa morgonen sa har man aktivitet pa eftermiddagen och tvartom. Varje kvall utom pa lordagar har vi ocksa aktiviteter. Men man behover inte vara med pa alla aktiviteter, sa om vi typ bara ska chilla pa stranden kan jag ga och shoppa istallet, bara jag sager till Zia, min ledare. Han ar skitnice! Sa jakla skon! :D haha. Han ar jattesnall. Min grupp heter Manchester United B, och dar ar det 8 svenskar, 3 finskar, 2 norska och 2 danska. Lararna ar engelska. Men alla aktiviteter gor vi tillsammans med Manchester United A, sa da kommer det nagra spanska ocksa, typ.. 4 st :p resten ar fran skandinavien.

Vi har varit i London, och dar gick vi omkring hela dagen och tittade pa bla. Big Ben, Buckingham Palace, London eye och lite sant.
Trodde det skulle vara mycket storre, iaf att Big Ben skulle vara storre. :p

Pa lordag ska vi till Oxford, det ska bli riktigt kul!

Ah, jag har sa himla mycket bilder att visa :D och sa har vi spelat in videos! :D hahah, dom ar saaaa roliga :D eller vissa iaf, nar vi ar riiiktigt flumm xD

Nu ska dom stanga detta internet cafe :p maste ga!

Juste, maste kopa present till Linnea, en serios present xD
 DET AR SKIIIIITSVART! :o

Och jag har borjat pa brevet till Karlsson :D WOOOHOOO xD :p


aja,
ciao!

EEEEEEEEEY BLOGGEN! :D

Tankte borja att svara pa mammas fragor :p

Sylvia blev glad for presenterna, tror jag. :p VI far ganska bra mat, fast lunchmackorna kan va lite konstiga ibland. plus att vi aldrig far dricka till lunchen :s Vi har helt okej vader, i borjan var det jattefint, nu ar det malnigt o lite sol, eller lite regn. Haha :p Till skolan tar det ungefar 20-40 min, till "centrum" tar det kanske 30-40 min. Beror helt pa trafiken! Och sen fran centrum gar vi till stranden, tar typ 10 min eller nat. Ja, jag ar med Felicia 15 ar fran Linkoping, Elin 18 ar fran Linkoping, Oliver 15-16 ar fran Malmo, och ibland ar Emma & Maja 15 ar med oss :) Dom ar snalla! ;) Aa, plus att amanda ar mad oss nar hon kan. :)
kramar, saknar er med. lite. ;)

HELLLOOOOOO SWEEEDEN!!!

Hi guys! :D
Oj, vad mycket jag har att skriva. Men, kan ju borja med att saga att vi lever och har det bra. Brighton ar nice och sa! Vi ska till London imrogon, yaaaaay! :D det ska bli kul!

Men har skrivit "dagbok" som ni ska fa lasa sen, eller, iaf vissa ;)

Ehm, nat jag kan saga nu ar att vi raka missa var forsta skoldag (a) hahaha, for vi vissta inte alla vilken tid vi skulle till skolan, de enda vi visste var att vi skulle till Churchill kl halv tva, sa vi trodde vi skulle fa sovmorgon! Men, det fick vi ju inte! ahhahaha, det var saaaa pinsamt! :oXD

Jag berattar mer hemma... :p

Vi har shoppat lite, vart pa stranden o vid piren, vart pa lektioner, vart i parker och lite sant! :D

Usch, det kanns som att bara pengarna rinner ivag! :o (a)
Har raknat ut att typ 30pund gar till ef-aktiviteter, sen har jag liksom typ 260 pund att spendera.. Och jag har ju redan shoppat lite, sa egentligen de enda jag behover kopa ar present till Linnea ;p  haha.. men aa.. :p
 vet inte riktigt vad jag ska skriva.. :p

Jag och Amanda bor i samma rum, och i det andra rummet bor det tva norskar. Dom ar snalla och sa.. :)
Tanten vi bor ed ar helt okej ocksa. :) Hon ar kanske runt 60 ar eller nat? :p
Sangarna ar skona iaf, min (a) Amandas va lite hard.. :p

Hm.. vad ska jag skriva nu?
Jag och Amanda ar inte i samma klass, men vi traffas ganska ofta anda.
Min grupp ska till Oxford sen, och typ dar har Harry Potter spelats in! :o Iaf vissa delar, hihih, sa jaaava coolt! xD
Sen ska min grupp kanske pa premiaren av Harry Potter and the half blood prince. :D

Nej, men.. VI HORS SENARE! Har kopt typ sa att jag kan sitta vid datan har i 6h, fast.. nar man vill :p Sa.. :D
vi hors! ;)

CIAO!