matchelimatch.

Hej! :D
Idag spelade jag match med Väddö, och.. det gick ganska bra! :) Vi vann med 3-0, och jag gjorde första målet :D Och så sköt ja i stolpen.. -.- Men vi hade kunnat gjort flera mål, hade minst 4 stolpar, och flera bra inägg och så.. Men men, vi fick in tre bollar iaf ;p. Men vi spelade 3x 30, för det var så himla varmt!

Nu måste jag börja på min svenskaaa -.-

ciao!

btw.

Före.                             Efter.
 

Klasströjan fram.
 

Klasströjan bak.


because the night belongs to us!

Shuuubreeee!
I fredagskväll åkte jag som sagt hem till Karlsson, och efter ett tag kom Jansson och Linnéa. Vi gick till Skebo skola och lekte.. ;p

Igår åkte vi in till Sthlm, och där letade vi klänningar, letade klänningar, letade klänningar och.. Letade klänningar! Tror du vi hitta nåra bra eller?.. Haha, typ en timme innan vi skulle åka hem panikköpte vi varsin klänning.^^ Nej men, typ.. Nästan. ;p Jag köpte presenter till mor min också, som hon fick idag, på mors dag. :)
Efter Sthlm åkte jag hem till Karlsson, vi åt, tittade på speedway (Vi hejade på Emil, och han vann! :o :D), tittade på Bert, och soooooov. ^^

Idag gick jag upp, klädde på mig och åkte buss hem. Skulle egentligen cykla från Hallsta hem, men då skulle mormor hämta farmor precis, och så skulle dom åka hem till oss, så jag åkte med dom. ;p När jag kom hem åt vi jordgubbstårta som mormor har gjort, massa mums! :) Det var min frukost det.. ;) Snart ska jag fixa nått att äta till lunch, innan jag ska på match. Men jag ska inte spela med Häverödal, utan med Väddö! Men ska spela ute, eftersom mitt finger inte är bra än. Fortfarande lite svullet och blått.. Så ska tejpa och spela ute istället.

Nu måste jag skriva lite på mitt svenskagrejs, ska skriva den sista uppgiften! Woho, ska bli så grymt skönt när jag har gjort klart den! :D
Och tack Karlsson som kom hem förslaget, jag ska skriva så! :D Det blir kanon! ^^ :)

ciao!

ajaj, mitt finger!

Shuu!
Kan väl börja att säga att jag stukade mitt lillfinger idag på idrotten, Brille sköt en boll på mig när vi spelade softball. (typ som baseball..) Så jag vet inte om jag kan stå på matchen på söndag, jag har så ont! :( Går inte så bra att skriva för mig just nu, men, ändå.. ^^
Idag har jag haft 2 lektioner. Syslöjd och idrott. Fast jag kunde ju inte vara med på hela idrotten, men ett tag iaf. Ananrs har jag bara haft håltimmar typ, skönt det med. :)
Idag ska jag renskriva min svenskberättelse, så ska jag duscha, äta mat, packa och sen ska jag hem till Karlsson älskling och sova där! :D För vi ska till Stockholm imorgon och shoppa. :) Linnéa & AJ ska med också. ;)

Förresten, igår klippte jag och färgade mitt hår. :) Jag slänger upp nått kort på det senare, nån annan dag.. Orkar inte gå och hämta min kamera nu..(a)

Nu måste jag fortsätta med min berättelse.. Vi hörs.
CIAO!


..and I can feel you're breathing!

Hej!
Idag på No:n gick vi igenom HLR (hjärt-lung-räddning). Det var faktiskt rätt kul, eller, aa.. Nödvändigt att veta iaf.
Annars så har det väl inte hänt nått speciellt, fick reda på vad jag fick i nationella i matte, och vad jag fick på engelskaprovet. Fick G+ på matten, höhö, wow.. great job Emma (y) -.-
Nej men.. kommer iaf på VG i slutbetyg. Tror jag hon sa..?
Engelskan fick jag mvg- på, och.. aa.. duger väl antar jag.

Idag när jag kom hem renskrev jag min engelska, skrev klart allt förutom sista frågan, som jag ska göra imorgon.
Och så började jag på min berättelse till svenskan, så, nu är den på g med. Känns skönt.

Jag orkar inte skriva mer, är på pissigt humör.. Ska träna snart också. Yey..


caio!


sa ju det, SKYLL DIG SJÄLV! :)



jag älskar den här personen så otroligt mycket,
du är så himla viktig för mig,
och du är så jävla söt också! haha ;)
nej men seriöst.. du är skitfin!
puss va! <3

I wear a halo, when you look at me.

Tjenixen!
Idag efter lunch hade vi orienterning, och.. det gick väl helt okej ;p Iaf fram till 7an, sen var jag alldeles för törstig och torr i halsen, för det var ju så jäkla varmt! :o, så jag orkade inte springa så mycket då, men, tur att det bara var 3 stationer kvar.. :p
När jag var klar åkte jag hem, och så efter ett tag duschade jag, sen gick jag ut, la mig på studsmattan och schteeekte . ;)
Så himla skönt! :D Sedan gick solen i moln tyävrr, så då hoppade jag lite med Mattias och Oskar ^^

Nu måste jag gå och renskriva mitt engelskagrejs, och börja på mitt svenskagrejs...

ciao!

fan vad jag ska göra illa mig då....

Hejsan!
Igår spelade jag bara halva matchen, i början av andra halvlek gick jag in i en närkamp med en tjej, eller, det var på en utrusning jag gjorde, och smällde ihop med henne, så jag gjorde illa mitt lår. Trodde det var typ höften först, för det gjorde ont så högt uppe, men jag fick bara en lårkaka.. Så nu har jag ont i nästan hela högra benet ;) Haha, nejdå, har bara världens blåmärke på knät sen i torsdags, och nu även lårkaka..
Idag är det bättre dock, kan iaf gå normalt nu ;). Men är väldigt öm. Ska träna ikväll med, men ska ta det väldigt lugnt. Har ju orientering imorgon i skolan, och vill ju inte göra allt för dåligt ifrån mig.

Fick reda på vad jag hade fått på min inlämingsuppgift i No:n, och fick mvg! Åh, det kändes skönt att allt arbete jag lagt ner på den inlämningsuppgiften lönat sig. WOHO! :) Har varit ganska glad idag tycker jag :D har iaf kännt mig glad ^^
Efter lucn hade jag även idrottslektion för 8c, gick bra där med tycker jag. :) Och så har jag lämnat in novellen på Svenskan med, så nu behöver jag inte tänka på den. Nu är det bara att skriva klart det sista på engelskan och renskriva, och så börja med svenskan.. Egentligen behöver jag ju inte göra svenskan, kommer ju ändå komma in på den linje jag vill gå på gymnasiet, men, man känner sig så mycket bätte med ett mvg än vg, och nu när jag väl har chansen att få mvg så ska jag ju ta den.. eller?

Nu måste jag gå.
ciao!


gammal bild, jao! ;)

HEJ SÖNDAG!





hahah, vad rolig jag ser ut!
jag liksom.. ler!
Ser ju nästan glad ut.

sorry.

Nej, jag orkar inte skriva om Enköping..

i'm back!

Haha, det var en jättebra beskrivning Lisen! ;)

Jomen, tja! Tänkte bara skriva att jag kommit hem från Enköping, det gick rätt bra, och var väldigt kul! :) Jag är skittrött, och kommer vara jätteseg på matchen imorrn tror jag! :o :s Men, det är bara att bita ihop..

Btw, AK & JP är i Sverige nu!!! WOOOHOOO :D:D:D liiite kramkalas imorrn då! :D <333333
ni fattar inte hur mycket jag har saknat er! <3

Nu ska jag gå och ta saft, ta lite naturgodis, sätta på en film och krypa ner i sängen! :) MYS!

skriver kanske lite om Enköping imorgon (a)

ciao!

zonläger.

Nu drar jag på zonläger i Enköping! :)
Kommer hem på lördag eftermiddag.. Men skriver här igen tidigast på söndag ;)
PUSS HEJS,
wish me luck!

ciao!

kom hem NU!

JAG BEHÖVER JOHANNA!!!!!

rough day.

Hej :)
Åh, nu är skoldagen äntligen slut, den har varit ganska jobbig.
Först på spanskan hade vi ett oförberett prov, jippie!..
Efter det hade vi svenska, och då skulle vi egentligen skriva klart våra noveller, men.. Vi flytta fram det till måndag. Så ska renskriva då. :)
Sen hade vi nationella i Kemi, gick faktiskt ganska bra. Jag fick tillbaka min egna labbrapport, som jag skrev förut, det trodde jag inte! Så det var bra! :)
Efter lunch hade vi engelskaprov, och det gick ganska bra det med. :)
Efter provet lämnade jag in min No-inlämingsuppgift till läraren, så nu behöver jag inte tänka på den mer.
Sista timmen hade vi egentligen elevens val, men eftersom Linnéa och Amanda skulle åka till Uppsala då, så orkade jag inte stanna kvar, så jag cyklade hem. Och, vi gör ändå inget på elevens val, typ spelar biljard.. ;)

Idag ska jag skriva klar min inlämningsuppgift till bilden, och så ska jag skriva klart engelska MVG-frågorna, eller börja på svenska-MVG grejerna.. WOHO.. Nej, men snart är det ju över! :) Längtar som tusan till sommarlovet!

Juste, fick mail om att jag skulle få vara ledare på fotbollsskolan en vecka i sommar, det ska bli kul! :)


amanda sofia karlsson in my <3!


Mozart? SJÄLVKLART!

Hej!
Idag i skolan har jag pluggat engelska nästa hela dagen.
när jag kom har jag suttit och pluggat no, eller ja.. jag har skrivit klart och renskrivit.
Tog ungefär 4 timmar. WOOOHOOO...

men nu är jag klar med No:n, och är ganska säker på engelskaprovet imorrn.
Så nu ska jag bara slappa, sitta här några minuter till, och sen blir det slappa framför tvn!

Hihi, chattar med * på msn, haha, åh, han e så rolig xD haha, sötsaken! :D

ehm, ja..

Nu ska jag checka bdb, sen blir det slappppaaaa! Så skönt! :D

ciao!

jao..

Hejsan!
Satt och tittade igenom på mina senaste inlägg, och såg att jag inte hade skrivit om matchen i fredags! Vi vann iaf med 3-0, woho! :D
och jag fick en till smäll i huvudet, men det var ingen fara. Fick bara ondare i huvuted ön vad jag hade haft innan, men jag kunde fortsätta spela klart matchen iaf. :)
Och nu mår jag bara bra!
Förutom att jag håller på att stressa ihjäl mig på skolarbetet, men ja.. Snart är det över! Woho!

Måste fortsätta plugga nu, vi hörs.
CIAO!


lör & sön.

Tjena!
Tänkte skriva lite om helgen så, enjoy!
I lördags pluggade jag, sen låg jag och tittade på disney channel!< 3 hihi.
Efter middagen åkte jag och köpte ostbågar, åkte till Linnéa, sen efter ett tag åkte vi och skulle lämna ett kuvert till vår lärare Lars, haha, men vi kom inte in för porten var låst! :o Så får lämna det på måndag. ;)
Sen drog vi till tempo och köpte lite mer snacks, och efter det åkte vi hem till mig.
Tittade på disney channel, sen kom jansson och så tittade vi på esc. Linnéa lacka typ sönder på mig! hihi. :)
Jaa, sen somna vi runt halv två.

Idag, söndag, är min familj på åland för Fredde spelar match där, men jag följde inte med.
Istället har jag chillat med A & L. ;)

NAKEN-JANNE LÅG I MIN SÄNG :o
puss på dig va!


Nu ska jag plugga lite. surprise..
CIAO!

i'm sooo busy.

hej! har egentligen inte tid att skriva här nu heller, men ville bara säga att sötbögarna JP & AK åkte till Naxos, Grekland idag! Jag vill också! :o ^^  Tror dom har landat nu? Om inte, så landar dom nog när som hellst ;).

Förövrigt sitter jag och pluggar, har gjort i typ 2 timmar nu. Seeegt..
Men, jag måste.

Ikväll kommer Linnéa och Jansson hit, sköjsigt! :D

CIAO!

i'm busy.

Halloj!
Jag har egentligen inte tid att skriva, men.. ;)
Idag på idrotten fick vi göra Linnéas orienterningsbana. Tummen upp på den! Haha, jag och Bella äde! ;)
Nej men, det gick väldigt bra för oss! Vi sprang nästan hela tiden, och hittade alla förutom 2, men dom 2 var ganska långt bort, vi hann inte checka dom. ^^
Iaf, när jag kom hem satte jag mig här och pluggade kemi/biologi. En inlämningsuppgift.. Jääättekuuuul..
Satt över en timme, hittade massa fakta, så det var ju bra, och nu sitter jag här o äter chili con carne. :)
Pappa kommer snart och hämtar mig, sen ska vi åka på fotbollsmatch.

Men, jag skriver säkert imorrn.. :)
CIAO!

oj, vad mycket pluggande det blev..

Nehe, nu vägrar google funka för mig, det bara laggar sönder! FAN!
Och jag fattar inte varför? Alla andra internetsidor funkar ju, men, inte google. Den sida som jag verkligen behöver!

Det måste vara Gud nu igen... <<


jiiihaoo..

Hej!
I skolan idag hade jag nationella i engelska, delprov A tror jag? Iaf, då när man pratar. :p
Gick väl.. helt okej tror jag? Vi satt bara och typ snacka på lite.. Haha, Sofie, åh, du e så skillad du! xD "forgive" haha :D
Annars hände väl inget speciellt..

När jag kom hem från skolan tittade jag på tv i typ 20 min, sen pluggade jag engelska.
Juste, fick äntligen äta avocado, haha, som jag har varit sugen på i flera dagar!
Sen damsög jag mitt rum, och sen var det mat.
Nu sitter jag här, och ska söka på lite engelska ord och fraser och så, till mvg-uppgiften i engelska.

Så, hinner inte skriva mer, måste sätta igång att leta!
Förresten, jag ska vara bingovakt ikväll.. Jippie.. Men, man får ju lite money för det. ;)

CIAO!

that's what you get for waking up in Vegas.

Tjoho!
Idag i skolan hände inget speciellt, förutom att jag, JP, Matte, Svärd och Wiik gick och köpte glass sista timmen! :D
Jag hade egentligen elevens val, men det var typ bara jag kvar eftersom dom andra åkte hem..
Så då skulle jag vara med JP på deras lektion, men dom hade ingen heller. :)
När vi hade köpt glass var vi med Karlssons klass på deras lektion lite, fast dom gjorde inget. ;) Bara.. satt där ^^
Sen efter skolan tog jag bussen hem till Karlsson. Haha, hade väldigt kul med Amanda o Amanda på bussen, ni är bra roliga ni! Haha :D
Jag och AK åt mackor, satt vid datan och.. ehm.. tittade på youtube, hosthost, åt korv med bröd och sen åkte vi till HSK, för hon skulle på match. Själv får jag inte spela b-lagsmatcher...
Så nu när alla andra är och spelar fotboll och har det sköj, så sitter jag här.
Fast måste plugga, så ska dra nu!

CIAO!

i'm gonna dance...

I'm falling in love with your favourite song,
I'm gonna sing it all night long.
I'm gonna dance with somebody,
dance with somebody,
dance, dance, dance!


jag hatar den låten.
och du vet varför.


Jag saknar dig.
It's sooo not the same.
We're good, right?

JAG ÄLSKAR SKOLAN! <3

ge inte upp, du klarar det!

30 dagar kvar.
och alla är inte ens skoldagar.
WOHO!
jag gillar det.

oups. my head hurts.

Tjo!
Sitter just i skolan och har elevens val, så tänkte passa på att blogga lite.

Igår åkte jag hem till Sofie, och vi var lite barnvakt åt Sissel och Stella. :)
Vi, eller dom två minsta, klädde ut sig. Sissel var en trollkvinna och Stella en prinsessa. Så söta så! :)
Vi lekte lite grann, sen spelade vi spel, och så gick vi ut och städade lekstugan. Efter det åt vi, sen gick vi ut och lekte lite igen. Men det började regna rätt mycket, så då gick vi in och spelade spel. Sen åkte jag och Sofie till matchen.
Jag spelade ungefär 20 minuter, sedan på ett friläge krockade jag ihop med tjejen, fick en spark eller knä eller bollen i tinnignen, så blev helt snurrig och fick ont i huvudet. Det var bara att gå av det..
Satt på sidan några minuter, sen började jag må illa. Så jag gick och duschade.

Men jag mår ganska bra nu. Har lite ont i huvudet, och i morse mådde jag illa, men det gör jag inte längre.
Får se om det blir nån träning ikväll... Jag måste plugga också, men ja... Vi får se.


CIAO!

screw this!

i want you to know, men..
jag orkar inte!


fan.

lördag! ;p

Hejsan! :)
Idag har Johanna vart hos mig. :) Vi har haft sköj, som vanligt! ;)
Vi har handlat lite, tittat på Lizzie McGuire haha, ätit chips, ätit godis, ätit tacos, vaxat benen, eller vi gjorde inte klart xD, gjort typ ögonmask, lirat lite boll och hoppat studsmatta. Och, pratat en jäkla massa. :) Känns så himla skönt att kunna prata med dig sötnos! :)<3
Nu har hon åkt hem, så jag har inget att göra. Sitter här och.. typ, lyssnar på musik och checkar BDB. Ikväll ska jag bara duscha, titta på tv och typ sova. Haha, låter ju.. sköj! ;p


Hade så bra,
CIAO!

I'm outside of you..

.. och jag gillar det inte.


släpp in mig?


fredag! ;p

Hallojsan!
Skolan idag var rätt chill, första timmen hade vi ingen lektion, utan vi hängde på gambi. Några spelade biljard, några pingis och jag, Stenis, Soffan & Blondiie körde tecken och slå. Haha, jag och Stenis var i lag, VI SÖG! ;) haha. ^^
Men, efter det hade vi NO, och då pratade vi bara om nationella vi ska ha i kemi på torsdag.
Innan lunch hade vi Elevens val, och så satt jag och ritade på min bild lite.
Efter lunch hade vi idrott, och då skulle vi ha orientering. Jag tycker det är så grymt tråkigt! Men det gick ganska bra för mig och Soffan, som jag var med. ;p
Sista timmen hade vi spanska, och då kollade vi klart på en film bara.
Sen skjutsa JP hem mig, tack för det gumman! :)<3, och så strax efter det kom AJ & Linnéa. ;)
Vi har hoppat studsmatta, ätit kakor, amanda läste en saga för mig och Linnéa, och sånt. ;)
Jag var skittrött, hade ont i huvet och sånt shit, men ville verkligen umgås, fast.. jag kanske var rätt tråkig? förlåt! <3
När dom åkte hem, åt jag en hamburgare till middag, sen gick jag raka vägen upp på mitt rum, tog på mig pyjamas och hoppade ner i sängen. Det var så grymt mysigt, men sen blev jag törstig, så då drack jag, och då blev jag pigg! :o :p
Så jag gick ner och satte mig här! ;)

Fast börjar bli ganska trött igen, så ska snart gå upp på rummet och krypa ner i min säääng :)


CIAO!

mhm..

yeah, maybe we're trying to hard..?




so complicated.




jag vet inte.

JLP. <3

jag älskar dig så jävla mycket! du är absolut megasuperduperbäst!
du är alltid där för mig när jag behöver dig, och du vet att jag alltid är där för dig med gumman!
du är så grymt jävla underbar!

puss på dig, min bästaste rödtott! <3


onsdaaag

Hejhej!
Blir bara ett kort inlägg idag, jag måste plugga.
I skolan idag var det väl som vanligt. Hände inget speciellt ;) Förutom att Jullan och Bagger hade sönder vår badboll! :o :(

När jag kom hem tittade jag först lite på tv, sen packade jag matchväskan och sen pluggade jag.

Nu skulle jag bara kolla läget på hemsidan (hsk) och tänkte slänga in ett inlägg här när jag ändå satt vi datan.
Men jag måste fortsätta plugga nu! Har soprov imorrn, och jag har inte pluggat så mycket till det. Fast, jag kan det mesta.

Det har åskat lite grann nu på etermiddagen, och nyss blixtrade det. Så måste nog stänga ner nu!

Vi hörs!

CIAO!

56.

Hej!
Idag hade jag ju som sagt nationella prov i matte,
och det gick väl..helt okej. tror jag ;)
Efter det hade vi ingen seriöst lektion dirket, utom idrott då, sista timmen.
Då var vi ute och sprang på spåret, och ibland gjorde vi lite styrkeövningar typ.
Efter skolan åkte jag hem och duschade, sen kom Jansson! :D
Vi tittade på tv typ och så,
sen gick vi ut och kastade soporna och så klättra vi i ett träd haha,
sen kom Linnéa förbi och hämtade sin moppe.
Sen gick jag och Amanda in och tittade på tv igen tror jag,
sen gick vi ner och åt.
Efter det gick vi upp och skulle plugga.. Det gick ju.. Bra.
Haha, nej men, vi typ läste igenom papprena en gång..
Sen åt vi paj, och diskuterade konstiga saker! xD.
Och så lekte vi svarta madame! Haha, fast det funka inte..?! :o :(
Vi lagade snigeln även! HIHI
Sen har vi lästa lite på engelskan,
och nu sitter vi här..
Amanda ska åka snart :(
BUUUHUUU!!


CIAO!

GRATTIS

Peter Mattias Andersson blir 7 år idag!
 WOHO! :)<3


fjärde maj.

Halloj!
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har åkt till ica och köpt present till min lillebror som fyller år idag, och så har jag städat mitt rum! Damsugit, dammat, plockat lite och sånt.. Utan att mamma eller pappa har sagt åt mig att göra det! :o
Herregud, jag tror jag har blivit hjärntvättad. Eller typ.. VUXEN?! :o
Snart ska vi beställa mat, det har Mattias bestämt, eftersom det är hans dag idag. ;). Jag ska ha en räksallad. :)
Sen ikväll blir det fotbollsträning.
Imorgon är det skola igen, och dom två första timmarna har vi nationella i matte, WOHO! Fan vad kul!!!!1 <3
Haha, vi får hoppas på det bästa... (a)



you're no good for me.

gr8..

Asså vafan Emma. Lägga av nu!
Det är ju massa bra!
FUCK OFF MED DET DÄR NU!







sluta tänk.


**''**

your touch.




<3


m, turning 7.

Tjoho!
Idag har min lillebror haft kalas, först för sina kompisar och sedan för släkten.
Dock lyckades jag hålla mig undan barnkalaset, och det var skönt. Jag har varit jättetrött idag.
Men när släkten kom var jag tvungen att umgås lite, det är inte ofta man träffar några av dom. :)
Vi fikade och pratade. Tycker min kusin Lisen är asball för att hon bor i usa, och det var väldigt kul att se henne, hon var sig lik. ;p


     

vet du att du kan rädda liv om du odlar en mustasch (stavning?)

CAAAAAAAAAAAN YOU FEEEEL THE LOOOOOVE TOOONIIIIGHT?

hakuna matata..

.. it means no worries for the rest of your days,
it's our problem-free philosophy!

andra maj.

Halloj!
Jag är ensam hemma, och det är skööönt! :D
Fast har väldigt tråkigt. :p
Sitter här och lyssnar på musik, chattar lite med Amanda, dricker läsk, äter avocado och.. Aa, det var det. :p
Linnéa dissar mig.
NU DISSA AMANDA MIG MED! :o Bara stack utan att säga hejdå, snällt.
Ehm.. Idag spelade jag match, vi vann med 3-1! :) Cattis gjorde hattrick, woho! ;)
Annars har jag inte gjort nått speciellt idag.
Imorrn hoppas jag att jag kan få hit Linnéa. :)
Jag har tröttnat på avocado nu..
Jag har ont i huvet också, har haft det ända sen matchen.
Nu logga Amanda in igen! :o :)
Jag är jättemätt nu.
Jag tycker inte om när Linnéa dissar mig! :( Och när hon dissar mig så skickar jag bara mer och mer sms,
och då blir hon sur. Sen hatar hon mig.
Nu kom mamma och Maud hem.

CIAO!

första maj, bilder.

jag låter bilderna tala för sig själva. :)


lite bilder från valborg. :)


valborg.

Tjoho folket!
Igår var det valborg och det var trevligt. :)
Först gick vi i skolan till typ 11, så åt vi lunch,
och sen åkte vi hem. Eller, jag och Jansson stannade och handlade lite till kvällen först. :)
Sen åkte vi hem till henne.
Vid typ 2 kom pappa och hämta mig, så åkte vi hem, och så packade jag, satt lite vid datan,
och så åkte jag till Linnéa.
Där var vi först på hennes rum och.. typ plattade hennes hår x), sen gick vi och lagade mat.
Makaroner och bacon, med vitlöksbröd. (y)
Efter det drog vi till HSK. Där blåste vi upp ballonger och lekte lekar, haha! :D
Sen trog vi till brasan, och sålde ballonger. Gick ganska bra, tills alla snören trasslade ihop sig. :p
Men, efter det gick jag och Linnéa bara omkring lite, medan dom andra sålde klart sina lotter.
Träffade Lisen med! Skoj var det, även om det bara var nån minut. :p Fick veta lite skoj grejs om hennes flygresa hit, haha! Det var ju verkligen vad jag ville veta! ;) :p
Men sen gick vi hem till Sofie och hämtade hennes playstation, och så tittade vi på raketerna från majbrasan.
Efter det gick vi hem till Linnéa, där vi åt räkor och mackor, och körde sugleken och åt nötter. :p
Hihih, sköjsköj! :D
Sen gick vi ut. Var typ inga ute, men vi gick till Hallsta, och där träffade vi på Marcus och Tony. :)
Vi gick till en lekpark och satt och gungade där. Så kom Calle, Linus och nån till kille och va med oss ^^ Och så kom Lina, Linda och Acke med.
Efter ett tag blev det väldigt kallt, så vi gick hem. Eller, Boa kom och hämta oss. Det var skönt, för det var vääääldigt kallt!
Sofie och Karlsson åkte hem till Sofie, så då blev det bara jag, Amanda och Linnéa kvar hemma hos Linnéa.
Vi satt lite vid datan, sen gick vi ner och la oss. :p
JÄVLA JANSSON MED HENNES FUCKING NATTKRUBB!!!!!!11

Idag vakna vi runt 11, och efter ett tag gick vi upp och käkade frukost.
Sofie och Karlsson kom förbi också ;). Vi åt ute, det var skönt, kändes nästan som sommar! :o :)
Sen cyklade vi till Billan, köpte mjukglass, pumpade cyklarna, och så cykla vi till HSK.
Där lira vi lite boll och typ solade. :) Johanna kom dit också. :)
Och sen kom lite annat folk med..
Efter några timmar skulle karlsson hem, så då cykla även vi andra hem.
Linnéa, jag och Jansson cyklade/gick hem till Linnéa. Fast Jansson åkte hem till henne efter en liten stund.
Då skulle vi äta, det blev grillat kött med potatissallad. Mycket gott. :)
Sen frös jag och Linnéa, så vi gick ner och la oss i hennes säng. :p
Kan säga att Linnéa är en jävel på att slicka! :o xD. (misstolka ej.)

Sedan åkte jag hem. Då åt vi fläskfile och potatisgratäng, sen satte jag mig här. :p
Har fått ltie bilder av Karlsson nu från igår, och tänker ladda upp lite på bdb nu.
Ska ladda upp några här sen också, men gör det senare ikväll eller imorgon. :)

Hoppas ni hade en trevlig valborg!
CIAO!